Eventyr

2020 Eventyr

Så er jeg endelig blevet klar til at løfte sløret for det eventyr, der venter os i 2020.

De fleste følgere af @lykkefamilien har nok efterhånden opfanget, at vi flytter fra vores hus i Trekroner. Og vi flytter ikke bare rundt i byen. Vi flytter hele vejen til Jylland, nærmere betegnet Fredericia (min hjemby). Jep! 

Det er en af de vildeste beslutninger, vi nogensinde har taget, og det føles så rigtigt. Særligt efter vi har fundet og såmænd også købt noget nær vores drømmehus. 

Men, men, men…

Vi kan først overtage huset til sommer, og det ønskede vi faktisk også. For vi har rejsefeber. 1. April drager vi derfor til Florida, hvor vi skal bo i 3 måneder (!). 

Frans og jeg elsker USA og har længe haft en drøm om at komme tilbage og gerne være i længere tid. Og eftersom jeg blev opsagt i efteråret og ikke har noget job, har vi nærmest fået den mulighed foræret. 

Men kan I det med Felix? Ja, det tror vi på, vi kan. Vi har selvfølgelig taget nogle forholdsregler ift ham, for eksempel at vi ikke skal rejse rundt. Vi skal bo det samme sted i alle månederne og så handler det ellers om at få skruet en god hverdag sammen, hvor Frans også kan arbejde lidt hver dag (lykken ved at være selvstændig). 

Alternativet havde været at flytte til Fredericia allerede her den 1. marts, hvor vi skal være ude af huset. Men så skulle Felix til at forholde sig til en tredje børnehave inden skolestart til august. Og det alternativ var vi ikke fan af. Jeg kunne også blive hjemmepasser, og det vil jeg gerne. Men jeg foretrækker altså at være det i Florida fremfor Fredericia. Så nu tager vi sgu på eventyr. 

Børnene har fået af vide, at vi skal flytte, og de ved også vi skal til Florida. Felix blev megaglad og dansede sejrsdans. 

De ved endnu ikke, at det betyder farvel til børnehaverne. Eller at vi skal flytte ril Fredericia. Små skridt. 

Jeg håber I har lyst til at følge med på vores USA-eventyr. 

Krammer fra Familien Lykke

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *