7 fra Felix’ mund

Så er der nye herligheder fra sønnikes mund. Empati og selvindsigt er temaet, men det er også sjovt og lummert. Skønne, lille mand. 

  1. Jeg talte i telefon med min mor en aften, og Felix overhørte samtalen: “Hvorfor lød du så usikker, mor?” Mig: “Gjorde jeg det? Det skal du ikke tænke på. Det er bare en voksenting” Felix: “Nej, for det bedste jeg kan tænke på, er, at du er glad mor.” Behøver jeg at skrive, jeg kneb en lille tåre af lutter stolthed? 
  2. Sagt på vores lange køretur til Langeland: “Far, kan du altså ikke lige rulle vinduerne ned og sige til hjulene, at de skal køre noget hurtigere”. Dermed gjort! 
  3. Også sagt i bilen på vej til Langeland: “Kender I det med, at man er helt træt og bare sidder og kigger på naturen?” To minutter efter skreg han efter sin iPad. 
  4. Far kommer til at slå en fis i køkkenet, hvortil Felix udbryder: “Far, jeg forstår virkelig godt, hvis mor ikke gider at snakke med dig!” Wooord!
  5. “Ej, skal vi ikke lege, at…” En sætning, som bliver sagt cirka hvert femte minut i en legesituation. Nogen gange spat…
  6. Frans og jeg taler om, hvorvidt ungerne skal have dessert efter maden på engelsk. Felix spørger, hvad vi snakker om. Frans: “Jeg siger til mor, hun er smuk og spørger, om hun vil danse.” Felix: “Mor, så siger du bare ‘Djank you nej!’”
  7. Felix på en presset dag: “Min hjerne går snart op.” Mig: “Hvad betyder det?” Felix: “At jeg ikke har flere kræfter tilbage. Og så er det, jeg bliver rigtig sur.” Seje dreng!

 

Hep hep fra ferielandet. 

Kh J

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *