7 YES’er på en ØV-dag

Så har familien Lykke for alvor taget hul på første ferie etape: Camping i Jylland. 

Vi er alle lidt ude af vores comfort zones. Især mig og Felix. Jeg kæmper med indføringen af snavs og rod i vores lille (store) telt. Felix kæmper med alt det nye. 

Nå, det jeg egentlig ville skrive om, var, at jeg er træt af at være en øv-hat, selvom der bestemt også skal være plads til den følelse. Jeg vil være en yes-hat. 

Så selv om dagen i dag mildest talt har været hård; Felix har været en lang nedsmeltning, fra han slog øjnene op. Frans og jeg har enten forsøgt at forebygge eller rumme. Og Lulu har smurt hele paletten af børnehave-bandeord (ej, for børn) ud over os alle sammen. Wonder why! Så vil jeg nu tvinge mig selv over i yes-hjørnet, og se de små solstråler, der også har været på denne skyede dag. 

  1. Frans formåede at have begge børn med på legeplads alene i morges, selv om alle var lidt pressede. Kæmpe overskudsfar!
  2. De sidste ⅔ af turen til Jylland gik virkelig fantastisk, og jeg råbte kun én gang i bilen på knap fire timer. Win!
  3. Vi huskede at gruppekramme.
  4. Vi fik slået telt op uden at skændes og med hjælp fra børnene. 
  5. Felix og jeg spillede spil sammen, og han var supergod til at spille efter reglerne.
  6. Felix sagde, han elskede mig, da vi spiste aftensmad, selv om han har meldt sig ud af familien et utal af gange i dag. 
  7. Jeg fryser kun på min næse, som jeg ligger her i vores telt på førstedagen. Ved siden af mig ligger Felix helt uden tøj på. Jeg tænker, han kommer til at fryse, men så må vi bare kramme os varme. 

 

Hep hep fra campingpladsen. 

Kh J

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *