Bipolar,  Depression,  Personligt,  Positivitet

(Endnu) en ny begyndelse

Jeg griner lidt, når jeg siger det for mig selv: “En ny begyndelse”. For hold nu fast i livrem og seler, hvor har jeg tænkt og sagt det mange gange før. Mest tænkt det på den for mange velkendte måde: “På mandag starter jeg – igen” – “På mandag bliver alt anderledes”.

Og sådan bliver det så. Om mandagen. Hvor alt bare spiller. Det gør det måske også tirsdag og onsdag, ja måske hele ugen. Sjældent holder det meget længere, fordi de “regler”, jeg sætter op for mig selv, er for rigide, for ambitiøse, for komplekse. Hvad ved jeg.

Og hvad er det så, der skal laves om? Alt og intet. Jeg har bare tit sådan en følelse af ikke at kunne mærke mig selv. Jeg føler mig ikke grounded, og jeg passer ikke ordentligt på mig selv. Jeg er søgende, uden egentlig at vide hvad jeg søger efter, eller i hvilken retning jeg skal kigge. Og så er det så let, hvis jeg kan finde noget konkret at fokusere på: som at leve sundere, træne mere eller sådan noget. Men i virkeligheden er det meget større end dét, fornemmer jeg.

Godmorgen

Således vågnede jeg i morges med en følelse af, at nu var den der sådan rigtigt – den nye begyndelse. Det passede meget godt med, at det i dag er mandag (sjovt nok). Det er den 1. november. Og jeg skulle have et møde om en mulig praktikplads (det fortæller jeg mere om senere).

Jeg havde stadig en følelse af at ville passe på mig selv og min krop, men ikke på den der “nu skal jeg altså tabe mig”-måden, mere bare et fokus på og en lyst til sundere mad og motion. Jeg havde trang til at kigge indad (meditation, krystaller og englekort), og så havde jeg lyst til at blive et gladere menneske. Sådan helt oprigtigt. Ikke fordi jeg går rundt og er sur, jeg er mere leverpostej – men jeg vil sgu hellere være karsen. Den farverige flødeskum på den brune mad.

Jeg føler oprigtigt, at en ny rejse er startet i dag – og det er slet ikke der, jeg burde være ifølge min cyklus, hvilket for mig gør det mere “ægte”. Jeg føler mig fyldt med god energi, livsmod, taknemlighed og glæde. Og jeg vil virkelig forsøge at værne om det hele og blive ved med at holde fast – også når/hvis cyklussen begynder at trække mig en anden vej. Selv bloggen for nyt liv i dag, og det må da også være et tegn. At jeg har lyst til at tænke i ord og sætninger igen, som skal nedskrives, fordi jeg har lyst.

Men vigtigst af alt, vil jeg smile. Jeg er startet idag, og jeg håber inderligt, at det vil vare ved – det hele.

Spørgsmål:

Starter du også tit forfra med nye begyndelser? Eller har du lært at holde fast?

I så fald vil jeg meget gerne tippes om din metode, hvis den er andet end udholdenhed, som er en evne, jeg desværre ikke besidder i særlig høj grad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *