Fem fra Felix’ mund

Jeg kunne faktisk godt tænke mig, at dette indlæg blev det første i rækken om ting, Felix siger. For han siger virkelig meget fint og klogt vores lille dreng. 

Da han var baby, bad sundhedsplejersken os om at beskrive hans personlighed. Det er umiddelbart svært, når man står der med en nyfødt i sine arme, men det, der faldt os ind, og som vi blev enige om, var, at han var en lille dreng med store følelser. Det må siges at holde stik. 

Det, der har overrasket os, er, hvor imponerende god han er til at sætte ord på alting. Derudover har han enormt meget humor, konkret tænkning og selvfølgelig bare et helt almindeligt barnesind. Der er masser at tage af. 

Så her kommer første del af “fra Felix’ mund”:

  1. “Jeg ved slet ikke, hvad der sker med mig i dag” eller “jeg ved ikke, hvad der sker i min krop i dag”. Han siger det ofte og altid i sammenhæng med, at han kører op og tyr til primitiv adfærd. 
  2. “Det har været en god morgen. Det var godt jeg fik vendt den, hva’ far” Sagt i morges, hvor Felix åbenbart har følt, at han var ved at bryde sammen, men selv fik vendt situationen.
  3. “Jeg går bare selv på toilettet mor og kalder, når jeg er færdig.” Nogle tænker måske, at det er helt almindelig adfærd, men ikke for Felix, som kæmper med seperationsangst. Så vi tænkte “wow!”
  4. “Man skal love, hvad man lover” Ja, man skal i hvert fald holde det.  En vending, han bruger ofte for tiden.
  5. “Lulu, nu skal du se, hvordan man malker en ko. Man putter en spand under den, og så hiver man hårdt i alle dens tissemænd”  Sagt i leg med en lyserød hoppeko. 

 

Hep hep herfra. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *