OOTD,  Personligt

Gi gaz damer

Jeg er ingen modeblogger. Absolut ikke. Jeg har min egen, mærkelige tøjsmag, som jeg ikke engang vil kalde en stil. Jeg klæder bare i det, jeg føler for.

Forleden sagde Frans: “Du er så vild! Jeg ved snart ikke, om du har nattøj på, almindeligt tøj eller træningstøj. Men du ser godt ud”.

Jeg ved ikke, om han mente det sidste. Det tror jeg. Uanset hvad, så kan jeg mærke, at det ikke kommer til at rykke noget ved mig. For der er sket noget indeni. Jeg tænker ikke længere over, hvad folk tænker, når jeg tager tøj på om morgenen. Og jeg deler gladeligt mine outfits på Instagram. Det føles enormt befriende.

Er det alderen?

Måske er det, fordi jeg efterhånden er nået en vis alder, hvor jeg bare hviler lidt mere i mig selv. Måske er det pga. hele denne her Corona-periode. For den har uden tvivl givet mig lyst til at iklæde mig flere farver, mønstermix, flower power, og hatte. Og meget gerne kjoler og diskret make up. Så føler jeg mig på toppen, selv om alt andet føles som bunden.

Jeg siger ikke, det hjælper altid, men ind i mellem gør det. Så når medmødre har kigget træt på mig, og har sagt de ikke orker mere, så har jeg svaret, at de skulle prøve at pynte sig lidt. Gi’ gaz, Det giver smil på læben, øger dagens selvværdsfølelse, man føler sig mere modig og overskudsagtig. Trust me on this!

Corona-outfits

Så gi’ gazzzzz søde kvinder og mødre!

Kram fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *