Personligt

Jeg slår op! Eller nej… Jeg…

Kan du huske den ene gang, “when we were on a break”? Jeg ved godt, du lå i med en masse andre, mens jeg prøvede at glemme dig. Men det var okay. Det gik okay. Indtil du igen dukkede op i mine tanker. Jeg blev nysgerrig. Skulle lige tjekke, hvordan det gik med dig. Og så kunne jeg ikke længere modstå dig. Din charme, din humor, din ærlighed, skønhed. Ja, selv det knapt så skønne og filterløse elsker jeg ved dig.

Men kære Instagram, du er ikke nem at være i forhold med. Den ene dag soler jeg mig i al den kærlighed, du giver mig, og den kærlighed du viser mig. Den næste dag hader jeg dig for at være så tidskrævende og uimodståelig.

Du gør mig til en person, jeg ikke gider være. Jeg bliver så forgabt og fortabt i dig, at jeg glemmer alle andre. Jeg skal hele tiden tjekke, om du har skrevet til mig. For jeg har brug for din anerkendelse. Dine kram og din ros. Men den er ikke altid nem at få.

Jeg tvivler på mig selv, når vi er sammen. Du straffer mig så åbenlyst, hvis du ikke er tilfreds med det, jeg laver, det jeg siger, eller det jeg står for. Så sender du ikke flere blikke i min retning. Du fjerner dig fra mig. Faktisk virker det lidt som om, du prøver at skubbe mig væk, når du i stedet sender tvivlsomme mandfolk og storbarmede damer hen til mig. Jeg vil jo ikke have dem. Jeg vil bare have dig.

Selv når du gør mig noget så jaloux. Det er hårdt at indrømme, for jeg ved godt, det er forkert. Men jeg har så svært ved at se på, når du kaster din uforbeholdne kærlighed på andre end mig. Jeg ved godt, jeg hverken er den pæneste, sjoveste eller klogeste bejler, du har. Men jeg har aldrig været mere ægte, end jeg er lige nu. Er det ikke det, du vil have?

Måske skal vi bare slå op? Eller nej…. Jeg…

… mener det jo ikke. Jeg har brug for dig i mit liv. For du gør mig også til et bedre menneske. Jeg får mere selvtillid, når jeg er sammen med dig. Jeg bliver klogere. Og når jeg føler mig både set og hørt, kan jeg klare hele verden. Sammen med dig.

Men én ting skal du vide, Instagram. Der er en meget hårfin grænse mellem kærlighed og kvalme.

Kh. din Instalover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *