Power Mom

Powermom: Nicoline Malene

Så er der endnu en sej powermom på bloggen, som kan smitte os andre med lidt power. Jeg har selv brug for det i de her dage.

Jeg føler mig en lillesmule slået ud, eller måske bare tilbage, efter lige at have snuset lidt til noget, der mindede om en almindelig hverdag i sidste uge, hvor begge børn var afsted i henholdsvis børnehave og skole alene tre formiddage.

Nu har skolen ferielukket, og jeg skal igen være den bærende drivkraft i Felix’ hverdag. Energien til det er ikke, hvad den har været, må jeg nok indrømme. Så please feet me, Nicoline Malene.

Hvem er Nicoline?

Nicoline er 30 år gammel. Hun bor i Storkøbenhavn sammen med sine skønne børn Astrid Elvira på 10 og Asger Hugo på 5 år. Skønne navne! 

Til hverdag arbejder Nicoline med børn med en autismediagnose, både som ledsager og aflaster. Derudover læser hun til coach og holder foredrag. Hendes ønske er at komme til at arbejde med voldsramte kvinder. 

Nicoline har selv været udsat for psykisk vold og kæmper fortsat med det. Dog på en anden måde nu.

“Jeg kom ud af forholdet på tragisk vis. Jeg faldt på mit tidligere job og slog hovedet. jeg fik en større hjernerystelse. En episode derefter fik min læge til at gå ind i mit personlige forhold, og med dennes hjælp fik jeg øjnene op for, hvor slemt det egentlig stod til derhjemme.

Det har været nogle turbulente år. Men lærerige . 

Jeg er power mom, fordi….

  • jeg klarer ærterne. Det lige meget, om det ti dage i isolation efter en operation eller en perle i næseborene. Jeg vier min energi til mine børn. ALTID! ️

Jeg synes, jeg er den bedste udgave af mig selv sammen med mine børn, når jeg….

  • finder på, vi bare skal være os. Vi sætter vores mobiler på lydløs og lægger dem væk for bare at nyde hinanden. Uanset om det er med billetlotteri eller en tur i skoven, så hviler særligt jeg i mig selv, bare vi sammen. Og børnene spejler sig jo i mig og slapper derfor også helt af. Det er en velsignelse at kunne se sine børn bare være til. 

Jeg føler, jeg mister min power, når …

  • jeg møder modstand i samarbejdet omkring børnene. 

Jeg vinder min power tilbage, når jeg….

  • husker mig selv på, at ingen kan kontrollere mig. At det udelukkende handler om at støtte og guide børnene.

Mit største mor-forbillede lige nu er….

  • min barndomsveninde Malene, hun har to små piger på under to år. Jeg er imponeret over, hvilken styrke og kærlighed, hun viser. Jeg er så vanvittigt stolt. 

Jeg passer på mig selv ved at….

  • at dyrke TAKNEMMELIGHED. Jeg har i knap et år kørt med taknemmelighedsTIRSDAG. I starten var jeg “kun” taknemmelig om tirsdagen. Nu er jeg taknemmelig på daglig basis, hvilket bare gør alt lidt lyser og mere harmonisk. Jeg dyrker også englekort, fyldt med gode budskaber. Hvis man tror på det, er der gode guidelines til nye og forbedrede energier. ️

Jeg vil gerne sende stafetten videre til…

  • min barndoms veninde @malenedardecker. Gemmen alle de år, vi har kendt i hinanden, har vi haft et unikt bånd, og selvom hun er flyttet fra København til Jylland, og jeg slet ikke ser hende nok, er hun en kæmpe inspirationskilde til power og kærlighed. 

Stafetten bliver hermed sendt videre. Tak til Malene. I kan finde hende på Instagram @nicolinemalene

Let’s spread some power moms!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *